Sealegs RIB

Endelig er den revolusjonerende løsningen her som løser alt bry og arbeid med sjøsetting og ilandsetting av din båt. Sealegs bruker avansert amfibie teknologi som gjør at båtene med sine hjul kan kjøre på land. Hjulsystemet drives hydraulisk med kraften fra en 24hk Honda motor. Båttypen er RIB med et svært sterkt skrog av aluminium, og motoriseres av Evinrude utenbordsmotorer.
Du kan nå bruke mer tid på sjøen og mindre tid til sjøsetting og vedlikehold. Båtlivet blir en fornøyelse!

Sorter

Sealegs 6,1 RIB Fritid

Sealegs 6,1 RIB Fritid

Med sitt skrog av aluminium og pongtonger laget av Hypalon er dette en robust og sikker all bruks båt. Båten er ypperlig til hyggelige fornøyelser på sjøen som; vannski, dykking og fiske. Robuste hjul sikrer god fremkommelighet på land.

  •  

Sealegs 6,1 RIB Proff

Sealegs 6,1 RIB Proff

Skrog av aluminium og pongtonger laget av Hypalon gir en robust båt laget for tøffe forhold. Båten kan tilpasses ulike behov som; brann- politi- rednings- og militære formål.

  •  

Sealegs 6,1 D-TUBE Fritid

Sealegs 6,1 D-TUBE Fritid

Hele skroget er laget av kraftig aluminium, dermed er båten meget robust og godt egnet for fiske og fangst. Man har enkel kontroll og god manøvrering av hjulene fra styreposisjonen. Aldri har båtlivet vært enklere.

  •  

Sealegs 6,1 D-TUBE Proff

Sealegs 6,1 D-TUBE Proff

Robust aluminiumsskrog gjør båten meget godt egnet for krevende bruk. Med sine store hjul har båten god fremkommelighet også i røft terreng på land. Båten spesialtilpasses etter kundens bruk og behov.

  •  

Sealegs 7,1 RIB Fritid

Sealegs 7,1 RIB Fritid

Stor plass ombord gjør båten ypperlig til ditt bruk. Med hele familien på tur, gir båten unike muligheter både på sjø og land. Amfibiebåten gjør båtlivet til en lek og du får mer tid til hygge.

  •  

Sealegs 7,1 RIB Proff

Sealegs 7,1 RIB Proff

Ekstra stor plass til utstyr og personell. Sealegs amfibiebåt gjør beredskap til en lek. Enkel sjøsetting med hjelp av hjuldriften sikrer hurtig mobilisering, og gode sjøegenskaper sikrer komfort til sjøs.

  •  

Sealegs 7,7m Wide

Sealegs 7,7m Wide

Denne båten har fokus til PROFF markedet. Her handler det om rask respons rask tilgjengelighet, frakt og utstyrs nivå. Denne båten Er solgt til militære i mange land. Politi, Ambulanse og Brannvern har også tatt denne i bruk flere plasser i verden.

  •  

Sealegs Interceptor 9000

Sealegs Interceptor 9000. 4

Interceptor 9000 - Amphibious fra Sealegs er et resultat av intensiv forskning og utvikling rettet mot å gi den samme state-of-the-art amfibiske teknologi som våre kunder forvente, med hele to meter mer plass.

  •  

Sealegs IKA11

Sealegs IKA11 0

AMPHIBIOUS INTERCEPTOR VESSEL - IKA11

  •