Nyheter

Då har vi gleden av og annonsere at vi har gått i samarbeid med Marfle OY, dette blir ei veldig spennende tid fram over.

www.marfle.com/blog/partnership-announcement

Marfle
levere topp moderne system for direkte «live» data tjeneste til fartøy om hver enkel tur fartøy tar, motor data, brennstofføkonomi, kjørestil og fartøyets bevegelser.
Med Marfle kan effektive valg og endringer tas som har økonomisk gevinst ut ifra data som blir mottatt.
Du kan lese det av med enten PC eller mobil, programvaren produsere også rapporter daglige / ukentlige evt månedlige angående det kunden ønsker, noe som er eit hett tema her i Norge er Nox rapportering (utslipp) noe Marfle programvaren generere enkelt ut ifra motor data.
Me har vert heldig og fått prøvd ut Marfle sitt system hos ein større kunde av oss, både på pc og mobil. Dette har visst seg og var veldig nyttig både for kunden, men også at vi har kunne logget oss inn og sett på spesifikke båter som kunde har problem med og vi har med hjelp av Marfle sin løsning fjern diagnosert dette.
Vi har funnet feil og kommet med løsninger samt råd underveis mens fartøyet er i drift, samt ein vurdering med kunde om endring av kjørestil kan unngå nedetid inntil feil er utbedret.
Dette kan bety mye i enkelte situasjoner for kunde, samt rett valg i rett tid kan tas.
Ta kontakt med Sveinung Sæbø for mer informasjon/tilbud oppsett evt visning av Marfle sin løsning.
Sveinung@rogalandmarine.no / 416 65 015 Verksted
Rogaland Marine Verksted AS
Vi ser fram til eit spennende samarbeid med Marfle
Marfle
Sales: Can Erman +358 40 532 6070
sales@marfle.com
Technical details: Iivari Viljanen +358 443 443 443
Marfle web